2017-02-20 09:10:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Egymást érik a feszült helyzetek

Napi horoszkóp február 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Most keményen meg kell dolgoznia a pénzéért és az elismerésért, de ha elég kitartó, akkor nagy sikert arat. Egy vitás helyzetben konkrétumokat tud felsorakoztatni, és sikerül is meggyőznie a többieket. Este mindenképpen ajándékozza meg magát valami kellemes dologgal.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Igazán derűsek a kilátásai a mai napra. Délután óriási öröm éri, nehezére fog esni, hogy ne törjön ki ujjongásban, mint egy kisgyerek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A jelenlegi feladatára kellene koncentrálnia, ne hagyja, hogy elkalandozzon a figyelme! Este feleslegesen aggodalmaskodik valami miatt – inkább nézzen meg egy jó filmet, az eltereli a gondolatait.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold erőt, kitartást és fegyelmezettséget ad önnek. Képes lesz tisztázni a legnehezebb helyzeteket is, főleg a párkapcsolatában jelentkező problémákat kezeli jól. Új feladatokhoz azonban ne kezdjen, szerződéseket se írjon most alá, mert csak nehézségekhez vezetne.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A legjobb, ha ma csak olyasmivel foglalkozik, amit akár becsukott szemmel is el tudna végezni… Leginkább az önálló kezdeményezésektől tartózkodjon. Örülhet, amikor vége van a munkának! Kárpótolhatja magát egy finom vacsorával!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma egymást érik a feszült helyzetek. Maradjon nyugodt akkor is, ha egy megjegyzést provokatívnak talál. Kérdezzen vissza, azzal jobb benyomást kelt, mintha egyből nekiesne a másiknak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll, együtt a Szaturnusszal. Több bonyodalom, várakozás adódhat ma, az is lehet, hogy elkésik, vagy lemarad a buszról, emiatt pedig az egész napirendje felborul. Boldog lehet, ha vége lesz a napnak, bár még van néhány elintéznivalója.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ne foglalkozzon mások véleményével, így elkerülheti a felesleges veszekedéseket. Hallgatni arany, tartja a mondás, és ez most a leghasznosabb tanács az ön számára. Halogatással, váratlan akadályokkal kell számolnia a munkahelyén.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A munkahelyén önt is káosz fogadja, délutánra azonban már elsimulnak a gondok. A horoszkópja azt jelzi, valaki váratlan ajándékkal, vagy egy izgalmas hírrel lepi meg önt, és ez boldoggá fogja tenni!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll, együtt a Szaturnusszal. Ön mindig tudja, hogy mi a helyes lépés, a helyes választás. Többnyire logikusan közelíti meg a dolgokat, de most itt az ideje annak, hogy hallgasson a megérzéseire is. Az intuíciója megmutatja a helyes utat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A család egyik tagjának nagy szüksége van önre, próbáljon meg segíteni neki a bajban. Közös elhatározással és közös munkával komoly sikereket érhetnek el.

Halak: II. 19. - III. 20.
Olyan új feladatokat kaphat, amelyek egyáltalán nincsenek az ínyére. Talán még nem késő megbeszélni a főnökével az aggályait – próbálja meg!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: